AANGIFTE VENNOOTSCHAPSBELASTING


Het voldoen aan wet- en regelgeving.

De belastingwet verplicht vennootschappen elk jaar aangifte vennootschapsbelasting in te dienen en bij een dividenduitkering een aangifte dividendbelasting. Beide aangiften hebben als doel het informeren van de Belastingdienst. Aan de hand van de aangifte vennootschapsbelasting stelt de inspecteur de aanslag vennootschapsbelasting vast. Met de aangifte dividendbelasting geeft u zelf bij de Belastingdienst aan wat de vennootschap aan dividendbelasting is verschuldigd. Voor beide aangiften zorgen wij ervoor dat aan de fiscale wet- en regelgeving wordt voldaan.

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting

Wij verwerken onze adviezen in de aangifte vennootschapsbelasting, het sluitstuk van de werkzaamheden voor het boekjaar.

 

Aangifte dividendbelasting

Aangifte dividendbelasting

Wanneer een BV/NV dividend uitkeert moet er naast de balans- en uitkeringstoets een aangifte dividendbelasting worden ingediend. Wij verzorgen de aangifte dividendbelasting.

 

BV structuur beschermen

Jaarlijks juridisch 'onderhoud'

Voor de bescherming van het (ondernemings)vermogen is het belangrijk de rechtsverhoudingen tussen de BV's/NV's en de dga goed vast te leggen. Wij verzorgen de benodigde overeenkomsten.


Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Blijf met ons in contact en volg ons op de sociale media.

VPB ADVIES, Postadres: Postbus 71 5050 AB Goirle, Bezoekadres: Tilburgseweg 16b Goirle, Tel: 06 - 54 32 47 99